Over ons

Onze geschiedenis

 

Janus van Waarde is meer dan 40 jaar geleden voor zichzelf begonnen als melkboer. Hij reed toen in een SRV wagen. Een probleem met deze wagen was het meenemen van de lege kratten. Janus maakte hier toen een frame voor achterop de wagen voor. Dit zagen collega melkboeren en al gauw was Janus in de avonduren bezig met het lassen van frame’s voor collega’s. Na enige tijd verkocht Janus zijn wijken aan een collega. Een bevriende groenteboer vroeg hem of de handel in verkoopwagens niets voor hem was. Op dit advies vertrok hij naar België vanwege het feit dat verkoopwagens daar veel meer gebruikt werden dan in Nederland. Janus kwam toen terecht bij de firma Baeten, daar kon hij verkoper voor het gebied Nederland worden. Na verloop van tijd kocht Janus daar de lege wagen en richtte hem vervolgens zelf in. Langzamerhand is dat gegroeid naar de kleine wagens volledig zelf bouwen tot naar het compleet maken van verkoopwagens van klein tot zeer groot.

 

25 jaar geleden is Jaro, de zoon van Janus in het bedrijf komen werken. Samen hebben zij gewerkt om het bedrijf te brengen waar het nu is, volledig gespecialiseerd, vooruitstrevend en trendsettend op het gebied van verkoopwagens.

 

In 2015 is verdere uitbreiding van het bedrijf gerealiseerd. Onze produktieoppervlakte bedraagt nu 2.500 m2 bedragen op een totaal oppervlakte van 5.500 m2.

 

2017 is het jaar waarin wij onze computergestuurde freestafel in gebruik hebben genomen. Deze heeft een lengte van 13 mtr en een breedte van 3 mtr. Op deze freestafel worden de door ons zelf geproduceerde polyester sandwichpanelen automatisch uitgefreesd. Een belangrijke stap om de produktie van onze eigen panelen te verhogen. 

 

De toekomst ? Verdere ontwikkeling van onze verkoopwagens, vooruitlopend op de hedendaagse ontwikkelingen op de markt. Voor uw klanten is het belangrijk dat boodschappen doen op de markt wordt gezien als een plezier en een beleving, niet als een noodzaak.

 

Marktbeleving is het sleutelwoord van onze toekomst !

Onze werkwijze

 

Uitgangspunt bij elke wagen is een indeling welke met u wordt besproken en welke gebaseerd is op praktisch werken en schoonmaken. Deze indeling wordt vervolgens door ons vertaald in een ontwerp wat zorgt voor uitstraling op de markt, uw verkoop is tenslotte waar het om draait !

 

Wij bouwen de wagens compleet in eigen beheer, letterlijk van A tot Z ..... Hiervoor hebben wij specialisten in o.a. chassisbouw, voertuigtechniek, polyesterverwerking, hydrauliek, elektrotechniek, koeltechniek, interieurbouw, metaaltechniek, installatietechniek etc.

 

Door onze jarenlange ervaring kenmerken onze wagens zich in kwaliteit en duurzaamheid Al onze vakmensen zijn samen goed voor meer dan 230 jaar ervaring in de bouw van verkoopwagens !!!

 

Doordat onze wagens compleet in eigen beheer worden gebouwd is alles optimaal op elkaar afgestemd, dit met maar 1 doel: een top kwaliteit verkoopwagen.